Alles in een pakket – Internet, bellen en televisie kijken

alles-in-een-pakketBijna iedereen heeft het wel in huis alleen de grote vraag is wat kost dit nu? Een internet verbinding, verdwaald vast telefoonnummer en een televisiepakket. Voor degene die niet precies weten wat voor een abonnementen ze hebben lopen is dit een zeer interessant artikel. Voor degene die al een alles in een pakket heeft is het ook wel interessant, want wieweet kunt u op uw maandlasten gaan besparen.

Het alles in een pakket

Een alles in een pakket is een gecombineerd pakket waar zowel een internet abonnement, vast bellen pakket en televisie pakket in zitten van 1 provider. Bijna elke (internet) provider heeft inmiddels wel zo’n samengesteld pakket en hiermee kunt u dan ook makkelijk besparen. De besparing zit hem namelijk in het feit dat een provider in feite je 3 soorten abonnementen aanbied en daardoor u extra korting doorberekend. Hierdoor kunt u (flink) besparen op uw maandlasten, en afhankelijk van uw eisen een basis pakket aanvragen of juist een uitgebreid pakket. Op de website alles in een pakket vind u hier uitgebreide informatie over terug.

Door de ruime keuze tussen providers, opties die erbij komen kijken en extra’s is het namelijk niet zo makkelijk te zeggen wat de beste besparing is op uw vaste lasten. Wat we wel kunnen zeggen is dat eens goed kijken naar uw lopende abonnementen geen kwaad kan. Neem onderstaand rekenvoorbeeld eens van iemand die alles los heeft afgesloten:

  • ADSL internet 35,- (bellen inbegrepen)
  • Televisie abonnement 17,95
  • Spotify premium 9,95
  • Totaal 62,90

Nu denkt u misschien dat een alles in een pakket u verplicht tot een minimale afname waardoor u duurder uit bent, maar we kunnen u vertellen dat dit absoluut niet het geval is. Voor bovenstaande persoon zou namelijk op het moment van schrijven een KPN abonnement een echte aanrader zijn. Met de huidige aanbieding van KPN bent u voor bovenstaande namelijk 35,- per maand kwijt en krijgt u nog veel meer. Denk hier gratis installatie, HD televisie en 2 interactie TV ontvangers.

Besparen op uw vaste lasten

Mocht u totaal geen interesse hebben in snel internet of televisie kijken dan zal een alles in een pakket niets voor u zijn, maar voor degene die dit toch belangrijk vinden is het een aanrader. Afhankelijk van uw budget kunt u namelijk bij diverse providers een mooi pakket samenstellen en naar alle waarschijnlijkheid toch nog besparen op uw maandlasten. Op dit moment is het zelfs mogelijk om bij KPN en Vodafone een korting op uw mobiele telefoonabonnement te krijgen als u een alles in een pakket heeft. Bekijk deze en nog meer aanbiedingen op de website www.allesineenpakket.nl terug en profiteer.

De bedragen zoals genoemd in het artikel zijn niet meer helemaal actueel, maar geven wel een indicatie aan wat de kosten van een Internet + TV pakken zijn. Voor degene die alles via het internet en on-demand videodiensten doen kan het zeker langzaam wel interessant worden om een internet-only abonnement af te sluiten. Kijk je nog wel de traditionele televisie (ook al is het met opnemen en uitzending gemist), dan raden we een alles in 1 pakket nog steeds aan. Bekijk op de website van onze partner voor de actuele prijzen voor jou in de Alles in een pakket vergelijker.

 

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter