United Consumers – Ervaringen met het consumentencollectief

Voor degene die druk op zoek zijn naar besparingen op de vaste lasten zal dit geen onbekende naam zijn. United Consumers is namelijk een consumentencollectief waarmee je potentieel veel kunt gaan besparen op je vaste lasten. Denk hierbij aan je zorgverzekering, Energie rekening, autoverzekering, mobiele telefoon en brandstof tanken voor de auto. Daarbij bieden ze veel handige rekentools en worden de aanvullende voorwaarden zo eenvoudig mogelijk uitgelegd. De reden waarom het misschien voor jou interessant kan zijn om via United Consumers te besparen op je vaste lasten is de eenvoud. Je kan natuurlijk elk jaar zelf de diverse premies gaan vergelijken van je verzekeringen en energielasten, of je kan het laten doen. Dat is het voordeel van je verzekering en/of energie contract via United Consumers te laten lopen. De daadwerkelijke zorgverzekering loopt namelijk rechtstreeks bij VGZ op dit moment, uw energie contract loopt volledig via United Consumers die daarbij weer zaken doen met de leveranciers. Hier zie je als klant niets van terug, wel zo makkelijk toch?

Zo lopen alle zaken die je afsluit via United Consumers volgens hetzelfde principe, met als doel dat jij volledig ontzorgd word en toch flink geld bespaard.

Waarom kiezen voor United Consumers

Eigenlijk zijn er 2 zaken waarom je voor United Consumers zou kunnen gaan kiezen. Het is het gemak dat ze alle voorwaarden en prijzen netjes voor jou op een rijtje gezet hebben en de kosten. Regelmatig zijn ze de goedkoopste op het gebied van verzekeringen en energie waardoor u lekker kunt besparen. Misschien als u zelf rond gaat kijken in de diverse prijsvergelijkers kunt u een nog voordeliger tarief voor energie en/of verzekeringen vinden. Echter als je het via United Consumers doet, bespaart je dit veel tijd. Het is dan ook een heel stuk gemak als je voor deze partij gaat kiezen. Lekker scherpe prijzen, veel goede ervaringen als je de diverse reviews leest en ze zijn op het gebied van vaste lasten omlaag brengen een hele goede partij!

Zorgverzekering via United Consumers doen?

Wij adviseren jou hierin niet, iedereen dient zelf een weloverwogen keuze te maken over ze qua verzekeringen over willen stappen of niet. Met de United Consumers zorgverzekering van VGZ weet je precies waar je aan toe bent. Wil je hier meer informatie over dan kan je deze eenvoudig op de website terugvinden of bij VGZ zelf. Het is eigenlijk een vorm van Collectieve korting op je zorgverzekering die je via United Consumers krijgt. Ditzelfde geld voor de andere verzekeringen die je hier kunt afsluiten, en omdat hij voor elk product hetzelfde is, weet jij als klant precies waar je aan toe bent.

Qua prijs en over de inhoud moet je eerst voor jezelf de eisen goed op een rijtje hebben staan, en dan kan je kijken of het voor jou goed is of niet.

Energie contract via United Consumers een aanrader?

Ja en nee. Uiteindelijk ligt ook deze keuze natuurlijk bij jou zelf. Het grote voordeel van een energie contract via United consumers is dat ze actief de markt voor jou in de gaten houden en hun prijzen hierop aanpassen. Het grote voordeel van een energie contract via UC is dat jij er 3 jaar niet naar om hoeft te kijken en toch lage tarieven hebt. Het nadeel is dat het nog altijd goedkoper kan als je zelf gaat shoppen. Het is misschien maar tientjes werk op jaarbasis, maar voor de echte koopjesjager kan dit misschien nog een motivatie zijn om zelf de laagste prijs via onze energie vergelijker op te zoeken!

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Vaste lasten
      Logo