Verzekeringen

Wil jij online je verzekering afsluiten? Of ben je enkel op zoek naar meer informatie over de diverse verzekeringen? Iedereen in Nederland heeft wel een x-aantal verzekeringen. De zorgverzekering is verplicht voor iedereen, maar er zijn meerdere verzekeringen waar veel mensen gebruik van maken. Denk aan een autoverzekering als je en auto bezit, woningeigenaren hebben te maken met een opstalverzekering. Het is ook verstandig om een inboedelverzekering te hebben en tegenwoordig als je naar het buitenland op vakantie gaat is een aanvullende reisverzekering/annuleringsverzekering ook geen verkeerd iets. Elke verzekering kent een maandelijkse/jaarlijkse premie welke wij tot je vaste lasten zien. Op deze vaste lasten kan jij misschien wel gaan besparen.

Verzekering jaarlijks controleren

Zoals gezegd heb jij waarschijnlijk een of meerdere verzekeringen op je naam staan waar je op wilt gaan besparen. De zorgverzekering is de basis verzekering die iedereen in Nederland heeft moeten afsluiten en waar je soms best wel op kunt besparen. Dit kan door het overstappen naar een andere verzekeraar, door het besparen op eventuele aanvullende verzekeringen of door het ophogen van je eigen risico.

Een zorgverzekering bestaat uit 2 delen, namelijk het stukje basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Op de basis verzekering kan je zeker wel iets besparen door eventueel over te stappen naar een andere verzekeraar. De grootste besparingen in de basisverzekering zit er vaak in dat je voor bepaalde geplande zorg alleen bij gecontracteerde zorg terecht kan. Lees op onze pagina zorgverzekering vergelijker meer hierover en de aanvullende zorgverzekeringen.

Verzekering online vergelijken

Online verzekeringen vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest. Of je nu bij ons kijkt in de diverse vergelijkers. Een Independer of Pricewise of op de websites van de verzekeraars zelf. Je kan overal wel vergelijken op prijs (een belangrijke) of aanvullende voorwaarden ( eigenlijk nog belangrijker). Een verzekering is natuurlijk niet anders dan een stukje risico afkopen. Sommige verzekeringen zijn daarom vaak verplicht om af te sluiten omdat de risico’s te groot zijn om onvoorzien te kunnen lijden. Denk hierbij aan een WA verzekering bij een auto, opstalverzekering bij een koopwoning en de zorgverzekering zodat je altijd verzekerd bent van goede zorg in Nederland. Lees op onze website meer informatie over de type verzekeringen en tips waar je op kunt letten bij het afsluiten/oversluiten van een verzekering.

Vaste lasten
Logo